UPDATE:Accident in lant pe A2

UPDATE:  10:55 Trei victime au fost duse la Spitalul Pantelimon din Capitală, două la Spitalul Bagdasar şi una la Spitalul Floreasca. Numerele de urgenţă la care pot fi obţinute informaţii despre victime sunt 021.264.85.15 şi 021.264.85.16.


Citeste mai mult: adev.ro/og5qlz

10.40 Peste 100 de oameni asistă la ceea ce se întâmplă în acest moment pe Autostrada Soarelui. Persoanele cel mai grav rănite au fost duse la Bucureşti, iar restul au fost transportate în Ialomiţa şi Călăraşi. Autostrada va fi blocată pentru câteva ore de acum înainte în vederea efectuării cercetărilor. Criminalişti sunt la faţa locului pentru a interveni. 

Update ora 10.20 Martorii au declarat că accidentul ar fi fost cauzat de un şofer care nu s-a asigurat când a părăsit banda de urgenţă.

Conform specialiştilor, condiţiile meteorologice se vor îmbunătăţi începând cu ora 13.00. Ceaţa se va ridica, iar vizibilitatea va creşte. 

Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi, a declarat că accidentul s-a produs la ora 8.40, la km 67, pe Autostrada Soarelui.

"Despre starea pacienţilor nu am date concrete. O parte dintre ei au fost la spitalul Lehliu. La faţa locului a fost trimis un spita mobil", a precizat Ovidiu Tătăranu.

 

AUTOSTRADA A2: CIRCULAŢIE BLOCATĂ PE SENSUL CĂTRE CONSTANȚA; DEVIERE PE DN3A

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează la data de 05.11.2016, că, la această oră, 09:35, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67, din cauza unui accident rutier.

Accidentul s-a produs pe fondull neadaptarii vitezei la conditiile de trafic si din cauza cetii dense de pe autostrada A2. Surse de la fata locului informeaza ca au fost implicate aproximativ 15 masini.

Circulația este deviată de la km 64 al autostrăzii A2, pe DN3A Lehliu Gară – Drajna.

 Pe celălalt sens de mers (Constanța – București) circulația nu este afectată.

 Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Sursa: IGPR - INFOTRAFIC

Sursa Foto: http://www.facebook.com/groups/trafictube/

 

 

 

left