Laura Codruţa Kovesi a plagiat

Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara (GRAUR), prin plagiate.ro, a transmis printr-un comunicat ca ei considera ca teza de doctorat a lui Kovesi este plagiat.


La o zi după ce deputatul Sebastian Ghiță a făcut un autodenunț la Parchetul General, în care a explicat procurorilor cum a ajutat-o pe şefa DNA, Laura Codruța Kovesi, în privința măsluirii plagiatului tezei sale de doctorat, un grup de profesori universitari a reacţionat

Într-un comunicat de presă, asociaţia solicită "retragerea imediată a titlului de doctor în drept acordat prin fals procuroarei şi sancţionarea drastică şi exemplară a tuturor persoanelor care au contribuit la măsluirea şi la ascunderea unor probe evidente cu scopul favorizării făptaşei".

Asociaţia Grupul pentru Reformă şi Alternativă Universitară (GRAUR), din Cluj Napoca, confirmă plagiatul Laurei Codruţa Kovesi, actualul procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Teza de doctorat l-a avut in calitate de conducator stiintific pe profesorul universitar dr. Viorel Pasca, fiind prezentata la Universitatea de Vest din Timisoara, in 2011.

left