Mii de oameni în Piaţa Univesităţii

Demisiile lui Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone sunt doar două dintre cererile de pe lista celor 32.000 de români care au manifestat marți seară în centrul Bucureștiului în memoria victimelor incendiului de la clubul Colectiv și pentru eliminarea corupției din clasa politică. Prin urmare, oamenii vor ieși din nou în stradă, astăzi, pentru ca restul cerințelor de pe listă să fie bifate, scrie realitatea.net.

 Românii se mobilizează și astăzi pe Facebook și anunță că vor ieși din nou în stradă, așa cum s-a întâmplat marți seară, pentru a cere ca viitorul Guvern să nu fie condus de politicieni precum de până acum.

Ieri seară, după puțin timp de la începerea protestului, pe pagina de Facebook “Demisia Piedone, subordonaților lui și tuturor celor răspunzători”, acolo unde a fost organizată demonstrația, peste 8.000 de oameni și-au anunțat participarea. Cu toate acestea, pe străzile Capitalei au mărșăluit și scandat peste 30.000 de români.

Astăzi, se anunță peste 10.000 de participanți, însă există șanse mari ca numărul acestora să crească considerabil, așa cum s-a întâmplat marți seară.

 

Cei care au lansat pagina de Facebook i-au schimbat astăzi numele în “Schimbare și dreptate” și scriu că la protestul din această seară “RĂMÂNEM CU TOȚII LA UNIVERSITATE și cerem să votăm și/sau să ne exprimăm părerea!”.

left