Gafa lui IOAN RUS si motivele demisiei sale

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a jignit aseară, la o emisiune la Digi 24, milioane de români care muncesc în străinătate. "Au poate 1.500 de euro salariu De banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă", a declarat Rus. La nici 24 de ore de la incident, Rus și-a dat demisia.


Anunţul demisiei lui Rus a fost făcut de premierul Victor Ponta pe Facebook: „Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!“.


Ioan Rus a comis-o și a jignit pe mulți dintre românii care muncesc în țările Uniunii Europene. 
"Montajele acestea pe care le-am conceput au nu numai valență economică, au și valențe sociale masive. România are trei milioane de oameni din forța activă în occident, dintre care un milion fierari-betoniști, zidari, lucrează prin Europa. Au poate 1.500 euro salariu, de banii astia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate", a declarat Rus aseară la Digi24. Ulterior, ministrul și-a cerut scuze.

 

sursa: www.libertata.ro

left