Dan Voiculescu ramane in arest

Dan Voiculescu rămâne în spatele gratiilor. Curtea de Apel București a respins contestația în anulare formulată de mogul.

 Numai că, între timp, Dan Voiculescu a formulat o altă cale extraordinară de atac, recursul în casație, care urmează a fi judecat de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Tot astazi, ginerele lui Dan Voiculescu a trimis o scrisoare presedintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin, de asemeni si Ministru al Agriculturii. Antena 3, televiuziune controlata de familia Voiculescu, a facut publica scriosoarea deschisa adresata domnului Daniel Constantin:

 "Pentru Daniel,

 Ne cunoaștem de aproape zece ani și am împărțit de la patul de spital, halba de bere, bucuriile copiilor noștri, lacrimile soțiilor și până la zeci de mii de euro în vacanțe. Lumii întregi poți să spui ce vrei. Și poate tinerețea și figura ta inofensivă te ajută pe termen scurt să păcălești. Poate că dl Ponta te mai crede, dar când muști mâna care te-a hranit, nici Dumnezeu, nici dl Ponta nu au cum să uite.

Acum sunteți prieteni. Ce vei face însă când dl Ponta nu va mai fi Prim Ministru?

Chiar dacă dl Voiculescu ar fi fost un oarecare sau un dușman, tot nu aveai dreptul moral și legal să ascunzi adevarul, doar de dragul funcției.

Ai mințit grav!

 Ai spus in prezența mai multor persoane faptul că Ministerul Agriculturii nu are niciun prejudiciu, dar că tu nu poți sa declari asta pentru ca îți strici imaginea. Adevarul va ieși oricum la suprafață, mai devreme sau mai tarziu! Sunt lucruri in viata pe care odată pierdute, nu le mai poti recupera.

Respectul este unul dintre ele. Esti un perdant".

         Semneaza Laurentiu Vasile, sotul Corinei Voiculescu


left