Autoturisme noi pentru politistii prahoveni

Zece autoturisme au fost repartizate poliţiştilor prahoveni pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.
La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, zece autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere. 


 

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Prahova sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier. 
De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Prahova în cursul anului 2015 și distribuite structurilor de ordine publică. 
Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate.

left