Raul Petrescu are noi atributii

 Primarul interimar, Iulian Teodorescu, a semnat miercuri dispoziția prin care a delegat noi atribuții viceprimarului Raul Petrescu. Potrivit deciziei, Petrescu are începând de pe data de 18 martie 2015 atribuții suplimentare.

Conform Dispoziției 1189/18 martie 2015, viceprimarul Raul Petrescu va coordona „realizarea serviciilor publice de interes local prestate prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice”, în speță activitatea de la SC Transport Călători Express, Serviciul Public Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere”, ASSC, Clubul Sportiv Municipal, Teatrul Municipal „Toma Caragiu”, Filarmonica Municipiului „Paul Constantinescu”, precum și Casa de Cultură „I.L. Caragiale”, SGU și SPFL. Deasemenea, viceprimarul va mai coordona activitatea de la Spitalul de Pediatrie și de la Spitalul Municipal Ploiești. Pe lângă aceste atribuții, se adaugă cele legate de Serviciul Aplicarea Legilor Proprietății din cadrul Direcției de Gestiune Patrimoniu și Direcției Relații Internaționale.

Iar in cazul in care primarul interimar, Iulian Teodorescu, lipsește motivat, Raul Petrescu va prelua atribuțiile sale.

„Îndeplinește orice alte atribuții încredințate de viceprimarul cu atribuții de primar, conform legii, precum și pe aelea încredințate de Consiliul Local”, se mai precizează în dispoziție.

left