Mircea Cosma, noi declaratii la DNA

Mircea Cosma, a declarat, joi, la ieșirea din sediul DNA Ploiești, unde a dat declarații în fața procurorilor, că nu-l cunoaște pe cumnatul premierului Ponta, Iulian Herțanu și că nu l-a văzut pe acesta niciodată.

Mircea Cosma a stat in sediul DNA aproape trei ore pentru a da declaratii în dosarul în care cumnatul premierului a fost arestat pentru deturnare de fonduri europene, la intrarea în sediul instituției afirmând că ''la momentul în care s-a ținut licitația pentru lucrările de canalizare din Comarnic, el se afla în spital''.

Ulterior, la ieșirea de la DNA, Cosma a spus, răspunzând unor întrebări, că nu-l cunoaște pe Herțanu și că presiuni cu privire la câștigarea contractului de la Comarnic de către SC Grossman se puteau face doar la Hidro Prahova. ''Nu l-am văzut în viața mea și nu-l cunosc'', a afirmat Cosma cu privire la Herțanu.

Cumnatul premierului, Iulian Herțanu, și omul de afaceri Vladimir Ciorbă se află în arest preventiv, aceștia fiind urmăriți penal într-un dosar instrumentat de DNA Ploiești, care vizează mai multe infracțiuni, printre care și cea de deturnare de fonduri europene.

left