Noi restrictii de trafic in Ploiesti

Incepand din data de 17 martie 2015 se va restrictiona circulatia in intersectia Str. Stefan cel Mare cu str. Covurlui.

Circulatia in zona se va face pe ruta alternativa astfel: accesul din str. Covurlui spre str. Democratiei se va face  pe str. Radu Stanian. 

Tot odata, TCE anunta ca incepand cu data de 17.03.2015, datorita lucrarilor care se executa la calea de rulare a tramvaielor din intersectia strazilor Ghe. Doja cu Valeni circulatia rutiera a traseelor  SC TCE SA Ploiesti cu parcurs in zona vor circula deviat, astfel:   

                     Traseul 5:                                                                   

La sensul spre Mihai Bravu: Traseu normal pana la statia „Radu de la Afumati”, dupa care dreapta str. Radu de la Afumati, stanga str. Andrei Muresanu, sens giratoriu Piata Mihai Viteazul, Ghe. Doja, Valeni, iar din Emil Zolla ruta cunoscuta. Se vor efectua toate statiile intalnite pe ruta ocolitoare.

 La sensul spre Sp.Judetean: Traseu normal pana la statia „ Hale Coreco” dupa care dreapta Valeni, dreapta Ghe. Doja, sens giratoriu “La Minut”, stanga Ghe. Doja, dreapta Valeni si in continuare ruta cunoscuta.

                Traseele 1, 28, 30, 101, 302, 306:

La sensul spre NordDin statia “Hale Coreco”, se parcurg strazile: Valeni, Ghe.Doja ( pe contrasens), cu efectuarea statiilor corespondente “Colinii” si “Piata M.Viteazul” din dreptul celor actuale.

                Traseele 40 si 402:

 

Pe sensul spre Bereasca/AFI Palace – Hale:  Traseu normal pana in sensul giratoriu “La Minut”, apoi se parcurg strazile: G-ral Vasile Milea, Piata Eroilor, dreapta Carpati / stanga Vasile Lupu iar in continuare rutele cunoscute.

Primaria municipiului Ploiesti, prin Directia Tehnic Investitii,  informeaza cetatenii ca lucrarile de modernizare a liniei de tramvai 101 etapa II continua conform graficului stabilit.

left