Teodorescu, primar interimar la Ploiesti

După o ședință care a durat mai bine de o oră, viceprimarul Iulian Teodorescu (PLR) va exercita atribuțiile de primar, voturile de sustinere au venit din partea PSD, PC, UNPR și PLR. Liberalii și consilierul independent Radu Socoleanu nu au votat.

Aleșii locali s-au intalnit vineri, cu o jumătate de oră înainte de a vota viitorul viceprimar care va exercita atribuțiile de primar, pentru a lua act de demisia lui Iulian Bădescu, arestat preventiv.

Cu câteva minute înainte de a începe ședința prin care urmau să fie delegate atribuțiile, la Sala de 200 de locuri au ajuns senatorul Daniel Savu (PSD), precum și ministrul Mediului și Pădurilor, Grațiela Gavrilescu (PLR), ambii susținători ai viceprimarului Iulian Teodorescu.

La începerea ședinței, viceprimarul Raul Petrescu (UNPR) a anunțat sec că îl va sprijini, la rândul său, pe Iulian Teodorescu.

Liberalii s-au abtinut de la votul proiectului aflat pe ordinea de zi și au dorit ca ambii viceprimari să își dea demisia. Consilierul local independent Radu Socoleanu, a precizat si el că nu va vota. Prin urmare, cu 15 voturi pentru, viceprimarul Iulian Teodorescu a preluat atribuțiile de primar al orasului.

 

left