Badescu, arestat preventiv

Primarul, Iulian Bădescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Acesta este acuzat în dosarul finantarii echipei Petrolul Ploiesti, de luare de mită și abuz în serviciu. Decizia a fost luată, miercuri dupa-amiaza, de magistraţii Tribunalului Prahova, după ce, marţi, Bădescu a fost reţinut de procurorii DNA.

După aflarea deciziei judecătorilor, Bădescu a declarat că ''este incredibil ceea ce se întâmplă'' , scrie romaniatv.net.

''Nu există nicio altă probă. Este o justiție sovietică. Nu înțeleg de ce în România se întâmplă aceste lucruri'', a spus Bădescu.

El a arătat că funcția de primar este considerată în prezent ''un pericol public''. ''Eu ca primar sunt considerat pericol public. Funcția de primar este considerată acum pericol public'', a menționat edilul.

De asemenea, el susține că ''probabil'' procurorii se așteaptă ca prin exercitarea acestei presiuni, el să dea declarații cu privire la alte persoane. ''Este incredibil. Nu-mi explic cum se întâmplă așa ceva, probabil că domnii procurori pun presiune și se așteaptă de la mine să spun ceva despre cineva. Nu vor primi așa ceva'', a adăugat Bădescu.

Decizia instanței cu privire la arestarea preventivă a primarului Bădescu nu este definitivă.

left