Huiduieli in Capitala de Ziua Nationala

Zeci de mii de oameni și-au anunțat prezența în Piața Universității, pe 1 Decembrie, pentru a-și exprima nemulțumirile.


La ora 19:00, 9 la locul stabilit din Centrul Bucureștiului se aflau deja cativa protestatari ,cântând și fluturând steagul României.

La ora 19.30, in jur de 200 de persoane se întreaptă spre Colectiv, blocând un sens de mers.

Protestatarii au ținut un moment de reculegere în apropierea clubului, apoi și-au continuat marșul încercând să determine și alți români să li se alăture. Unii s-au arătat nemulțumiți de faptul că jandarmii le-au cerut să meargă pe trotuar pentru a nu încurca circulația. Unul dintre cei prezenți a cerut ca niciun politician, nici măcar președintele, să nu se mai bucure de imunitate. Oamenii mai solicită Parlament de 300 de aleși și schimbarea clasei politice. 

In jurul orei 23.00 oamenii s-au retras treptat din Piața Universității, circulația desfășurându-se normal.

”ROMÂNIA ȚARA TUTUROR POSIBILITĂȚILOR, o țară bolnavă care de la Revoluția din 89 până în prezent domina mafia, corupția și hoția condusă de-a lungul anilor de oameni care au știut numai să fure, iar noi românii ne-am lasat dusi de nas , mintiti si satui de aceleasi promisiuni false.


DRAGI ROMANI a venit ziua în care trebuie să deschidem ochii să ne trezim din somnul cel de moarte, care ne apasa de generații întregi, ne-am săturat să fim sclavi în propria țară pe 01.12.2015 ora 19:00. Haideți să ne unim cu mic cu mare din toate colțurile țării să obținem schimbarea pentru o Românie curată pentru viitorul copiilor nostrii. Să facem dreptate și lumină în țară noastră, acum ori niciodată, să luptăm pentru o soartă mai bună. Doamne ajută!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook special creată pentru acest eveniment.

left