Trenul Ciocolatei la Paris

Trenul Ciocolatei opreşte zilele acestea în gările din Paris. Este vorba de o garnitură de patru vagoane care te poartă într-o călătorie prin istoria celui mai iubit desert din lume.

De cum trage lângă peron, Trenul Ciocolatei este asaltat de zeci de curioşi. Toţi dornici să deguste cel mai iubit desert din lume, informeaza digi24.ro.

Vincent le Poitterin, directorul expoziţiei: „Francezii adoră ciocolata. Suntem a cincea ţară din lume după consumul de ciocolată. Aşa că suntem încântaţi să le putem prezenta istoria ciocolatei şi apoi să îi invităm pe cât mai mulţi dintre ei să deguste toată această ciocolată”.

Trenul are patru vagoane şi fiecare dintre ele te introduce într-o lume aparte. În primele două vagoane afli tot ce trebuie să ştii despre ciocolată, de la istoria seminţelor de cacao, până la uneltele utilizate de azteci în prepararea ciocolatei.

Cel de-al treilea vagon este al celor mai iscusiţi ciocolatieri. În mâinile lor, o banală tabletă de ciocolată poate deveni o adevărată operă de artă.

Nu poţi să închei călătoria cu cel mai dulce tren din lume fără să zăboveşti câteva minute şi în cel de-al patrulea vagon. Aici, poţi mânca pe săturate cele mai rafinate preparate din ciocolată. Trenul va poposi pana duminica.

left